Werken bij Nice2stay

Nice2stay is een online specialist in het verhuren van unieke & smaakvolle vakantiehuizen, appartementen en B&B's in Europa. Wij combineren een goede website met zeer persoonlijke en uitmuntende service. Alle accommodaties zijn door ons team bezocht, waardoor klanten ons echt kunnen vertrouwen en graag door ons team worden geadviseerd. Sinds de oprichting van Nice2stay in 2012, zijn we sterk gegroeid en het is onze ambitie om onze positie internationaal verder uit te bouwen. Naast onze onderscheidende collectie accommodaties ligt onze kracht in het opbouwen van langdurige relaties met zowel onze partners als onze klanten.

Ons gedreven en multidisciplinaire team bestaat uit de twee oprichters/eigenaren, twee zeer ervaren product managers, junior product manager, een booking consultant en support coördinator, twee stagiaires, een product content specialist, een schrijfster / vertaalster, freelance fotografen en twee programmeurs/developers die vanuit Pakistan meebouwen aan onze website en CRM tool.

Ons mooie kantoor bevindt zich momenteel in een voormalig klooster op een prachtige plek in Overveen, per 1 april verhuizen we naar ons nieuwe kantoor op de Zijlweg in Haarlem.

Vacature Business Support (24 uur)

In de rol van Business Support ben jij verantwoordelijk voor het correct en soepel laten verlopen van het financiele proces vanaf het moment van de reservering,  je zorgt voor de tijdige en correcte afhandeling van de reserveringen (huur- en waarborgsommen); zowel richting onze klanten als de betalingen richting onze partners.  Daarnaast ondersteun je de productmanagers t.a.v. de administratieve afhandeling van nieuwe samenwerkingen. 

Je controleert en stuurt bij waar nodig. Je administreert en houdt overzicht, maakt rapportages en bepaalt prioriteiten. Je werkt direct samen de eigenaar van Nice2stay, het support team en de productmanager..je bent ook in contact met onze klanten en onze partners. Een echte spin in het web functie!

Waarom deze baan iets voor jou is?

Waarom deze baan niets voor jou is?

Wat vragen wij?

tenminste 3 jaar relevante werkervaring óf een HBO diploma (bij voorkeur MER of BE), liefst ook met wat werkervaring

We bieden jou een afwisselende parttime functie binnen een ondernemend, internationaal team in een innovatieve omgeving. Naast een marktconforme beloning, 25 vakantiedagen (op basis van fulltime) en een bonusregeling bieden wij een boeiende en leuke werkomgeving.

Heb je interesse?

Stuur dan, nadat je onze website en Facebook / Instagram pagina hebt bekeken, jouw uitgebreide motivatie en CV naar: Femke Rozendaal, ter attentie van Femke Rozendaal.

 

Stage lopen bij Nice2stay

Wij zijn op zoek naar goede stagiair(e)s om ons team te ondersteunen. Het betreft een fulltime stage. Dit betekent dat er (indien nodig) 8 uur per week aan een onderzoek / opdracht besteed kan worden en er 32 uur per week meegewerkt wordt op kantoor. Als stagiair(e) zul je een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de online klantbeleving en versterken van onze online collectie. Veelal opereer je op het snijvlak van communicatie, content en product.

Je komt te werken bij Nice2stay, waar gedreven collega`s zich richten op het internationaal laten groeien van het merk Nice2stay door het creëren van een goede, professionele website met een unieke collectie vakantiehuizen/ appartementen en B&B's, en de persoonlijke service richting onze internationale klanten en de partners (eigenaren van de accommodaties). 

 

Voorbeelden van werkzaamheden tijdens jouw stage bij Nice2stay

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat bieden wij?

 

Ben jij enthousiast over deze stage vacature, denk jij dat jij goed bij ons bedrijf past? 

Stuur dan jouw motivatie en CV naar: Femke Rozendaal, je kunt ook altijd even bellen voor meer informatie: 023-2026801