Werken bij Nice2stay Nice2stay is een online specialist in het verhuren van unieke & smaakvolle vakantiehuizen, appartementen en B&B's in Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal en recentelijk ook Griekenland. Wij combineren een goede website met zeer persoonlijke en uitmuntende service. Alle accommodaties zijn door ons team bezocht, waardoor klanten ons echt kunnen vertrouwen en graag door ons team worden geadviseerd. Sinds de oprichting van Nice2stay in 2012, zijn we sterk gegroeid en het is onze ambitie om onze positie internationaal verder uit te bouwen. Ons professionele en gedreven team bestaat uit de twee oprichters/eigenaren, twee country managers, twee booking consultants, een business support medewerker, een product content specialist, een schrijfster / vertaalster, freelance fotografen en twee programmeurs/developers die vanuit Pakistan meebouwen aan onze website en CRM tool. Ons mooie kantoor bevindt zich in een voormalig klooster op een prachtige plek in Overveen.

Vacature booking consultant (32-40 uur)

Iedereen bij Nice2stay zet de klant centraal op zijn of haar eigen manier. persoonlijk contact staat hierbij centraal, maar we blijven ook continu innoveren om onze klanten zo efficiënt mogelijk te helpen. Jij bent voor onze klanten het eerste persoonlijke  aanspreekpunt en daardoor het visitekaartje van Nice2stay. Je blijft daarnaast betrokken tijdens de gehele customer journey: vanaf de aanvraag, de reservering, support voor vertrek t/m het verwerken van de feedback als onze klanten weer thuis zijn. In de rol van booking consultant ben jij verantwoordelijk voor het correct en soepel laten verlopen van het klantproces.

Waarom deze baan iets voor jou is?

Waarom deze baan niets voor jou is?

Wat vragen wij?

We bieden jou een afwisselende fulltime functie binnen een ondernemend, internationaal team in een innovatieve omgeving. Naast een marktconforme beloning, 25 vakantiedagen en een bonusregeling bieden wij een boeiende en leuke werkomgeving.

Heb je interesse?

Stuur dan, nadat je onze website en Facebook / Instagram pagina hebt bekeken, jouw uitgebreide motivatie en CV naar: femke@nice2stay.com, ter attentie van Femke Rozendaal.

 

Vacature Product Manager Frankrijk (32 - 40 uur)

Als Product Manager wordt je eindverantwoordelijk voor het laten groeien van onze Frankrijk collectie met mooie accommodaties. Je stuurt op het acquireren en beheren van partners voor Nice2stay die onze collectie verrijken en waarde toevoegen. Je analyseert, definieert prioriteiten en signaleert kansen. Wij zoeken een creatieve en commerciele Product Manager. Je bent goed in project management en hebt een positieve, flexibele en resultaatgerichte werkhouding. Je werkt nauwkeurig en weet van aanpakken, bent van nature nieuwsgierig aangelegd en onderneemt actie om alles te weten te komen. Je werkt graag in een team. Je hebt lef, benut elke commerciële kans en durft beslissingen te nemen. Het is voor jou vanzelfsprekend in oplossingen te denken.

Je werkt dus niet op een eiland, maar hebt volop contact met collega’s, partners, klanten en onze freelancers.

Waarom deze baan iets voor jou is?

Waarom deze baan niets voor jou is?

Wat vragen wij?

We bieden jou een afwisselende fulltime functie binnen een ondernemend, internationaal team in een innovatieve omgeving. Naast een marktconforme beloning, 25 vakantiedagen en een bonusregeling bieden wij een boeiende en leuke werkomgeving.

Heb je interesse?

Stuur dan, nadat je onze website en Facebook / Instagram pagina hebt bekeken, jouw uitgebreide motivatie en CV naar Femke Rozendaal: femke@nice2stay.com