Werken bij Nice2stay

Nice2stay is een online specialist in het verhuren van unieke & smaakvolle vakantiehuizen, appartementen en B&B's in Italië, Spanje en recentelijk ook Frankrijk en Portugal. Wij combineren een goede website met persoonlijke service. Alle accommodaties zijn door ons team bezocht, waardoor klanten ons echt kunnen vertrouwen en graag door ons team worden geadviseerd. In de vijf jaar, na de oprichting van Nice2stay, zijn we sterk gegroeid en het is onze ambitie om onze positie internationaal verder uit te bouwen. Ons professionele en gedreven team bestaat uit de twee oprichters/ eigenaren, een ervaren product specialist die eindverantwoordelijk is voor business development, een new businessmanager, een ecommerce specials, twee booking consultants, een business support medewerker, een vertaalster, een tekstschrijver en twee programmeurs/ developers die vanuit India meebouwen aan onze website en CRM tool.

Ons mooie kantoor bevindt zich in een voormalig klooster op een prachtige plek in Overveen.

 

BOOKING CONSULTANT (FULLTIME)

Nice2stay is per direct op zoek naar een nieuwe Booking Consultant. Jij bent voor onze klanten en partners het eerste aanspreekpunt en daardoor het visitekaartje van Nice2stay. Je bent betrokken tijdens de gehele customer journey: vanaf een eerste aanvraag t/m het verwerken van de feedback als onze klanten weer thuis zijn.

Jouw kerntaken zijn:

Aangezien wij een klein team hebben zul je ook zeker betrokken worden bij andere projecten:

Functie-eisen:

 

Gewenste profiel:

Je bent

 

Aanbod:

We bieden jou een afwisselende fulltime functie binnen een ondernemend internationaal team in een innovatieve omgeving. Naast een marktconforme beloning, 25 vakantiedagen en een bonusregeling bieden wij een boeiende en leuke werkomgeving. Wil je bij ons komen werken? Ben jij enthousiast over deze vacature, denk jij dat jij goed bij ons bedrijf past en ben je op korte termijn beschikbaar? Stuur dan, nadat je onze website en Facebook / Instagram pagina hebt bekeken, jouw uitgebreide motivatie en CV naar: denise@nice2stay.com, ter attentie van Denise Bondi.

 

STAGE LOPEN BIJ NICE2STAY?

Door onze groei zoeken wij per januari 2018 twee ambitieuze stagiaires. Je komt te werken bij Nice2stay, waar 9 gedreven collega`s zich richten op het laten groeien van het merk Nice2stay door het creëren van een goede, professionele website met een unieke collectie vakantiehuizen/ appartementen en B&B's, de persoonlijke service richting onze internationale klanten en de partners (eigenaren van de accommodaties). Wij zijn hier dagelijks bezig met het vinden van de meest unieke accommodaties op prachtige locaties..we gaan veel op reis om de plekken te bezoeken en de eigenaren te ontmoeten en zijn daarna druk met het maken van mooie online presentatie zodat wij de plekken zo goed mogelijk onder de aandacht kunnen brengen van onze klanten.

Klanten service & web content stage

Voorbeelden van werkzaamheden tijdens jouw stage bij Nice2stay

Profiel

Aanbod

 

Financieel administratief medewerker stage

Voorbeelden van werkzaamheden tijdens jouw stage bij Nice2stay

Profiel

Aanbod

Ben jij enthousiast over deze stage vacatures, denk jij dat jij goed bij ons bedrijf past?

Stuur dan jouw motivatie en CV naar Denise Bondi: denise@nice2stay.com, je kunt ook altijd even bellen voor meer informatie: 023-2026801