Ontdek onze unieke collectie van vakantiehuizen, appartementen en ​boutique hotels.


Nice2stay is de specialist in het aanbieden van de mooiste, stijlvolle vakantiehuizen, appartementen & boutique hotels in Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Griekenland. Elke accommodatie is uniek, hetzij door het bijzondere interieur, de setting, de gastvrije eigenaren of de services die worden aangeboden. Onze buitengewone collectie is zorgvuldig door ons team samengesteld en iedere plek wordt door ons bezocht.

visit

Bezocht & geïnspecteerd

Elke accommodatie is door ons team geïnspecteerd

visit
Transparante prijzen

Transparante prijzen, geen verborgen boekingskosten

visit

Deskundig advies

Deskundig advies en persoonlijke service, ook na uw boeking

Populaire collecties


Gemiddelde score & laatste reviews van Nice2stay

What i also loved about Monica's house is the quality of the linens, the bed, the furnitures : it was ultra comfortable and delicate. Not the usual rental (even premium) equipment. Margarita can recommend someone who is very good for cleaning the house and baby-sitting, Monica. Monica cleant our house and it was sparkling (she also took care of the laundry and ironed) and baby-sitted our 2-month baby for one evening. About Cadaques, don't miss the walks ! there are many and it's absolutely beautiful. Would recommend Cadaques off-season.

Een heerlijk huis op een fantastische plek in de bergen. Het uitzicht rondom la Paz is geweldig, zicht op de bergen en de zee. Het huis is zeer compleet en zeer smaakvol ingericht, een feest om in te verblijven. Zowel binnen als buiten is het heerlijk toeven. Het was een relaxte en zonovergoten week, dus elke dag begon met een duik in het zwembad, wat kun je je nog meer wensen. La Paz is een goede uitvalsbasis om te wandelen, er zijn in de directe omgeving talloze wandelpaden. We hebben genoten van de compleet ingerichte keuken. Ondanks alle eetgelegenheden in de buurt, besloten we keer op keer om zelf te koken. Een plek waar wij zeker naar terug gaan.

4.74

Wilt u advies voor uw vakantie?

Onze bookings consultants Geralda Visscher en Julia van Baal luisteren graag naar u. Vertel ons alstublieft zoveel mogelijk over wat u belangrijk vindt, over uzelf en de mensen die met u reizen, de gewenste periode en uw budget. Ons team geeft u deskundig advies op basis van onze expertise over de accommodaties. Wij bezoeken iedere accommodatie uitgebreid, zodat u altijd met iemand kunt praten met kennis over de plek en de omgeving. U kunt van ons eerlijk advies verwachten, we weten hoe waardevol uw vakantie is en willen ervoor zorgen dat u naar de plek gaat die het beste bij u past.